Брад Бишъп

Интервю на Брад Бишъп за „huffingtonpost.com“.

Как напълняхте ?

На обяд ядях пилешки хапки или бургери, голяма порция картофи и голям сладък чай. На вечеря най-малко четири дни в седмицата не ядях готвено. Консумирах около 10 високо-калорични напитки на ден, като кока-кола, бира и Gatorade. Само от тях получавах повече калории от калориите, който получавам сега в нормален делничен ден от храни и напитки взети заедно. Също имах поне няколко сладки закуски на ден, като бонбони, бисквити, шоколад, сладолед и понички.

Какъв беше повратният момент ?

В началото на годината вече не можех да тичам повече. Дрехите ми не ми ставаха. Корема ми бе станал толкова голям, че не можех да се наведа достатъчно, за да си отрежа ноктите на краката. Дори имах проблеми със завързването на обувките.

Как отслабнахте ?

Опитвал съм се да отслабна и преди, но това бе първият път, когато опитвах да се храня правилно. Спрях да ям по заведения на обяд и спрях да пия калорични напитки. Единствено в събота и неделя си позволявах да ям навън. Моята цел беше да тежа по-малко всеки петък. През юли, аз започнах да използвам приложението MyFitnessPal. Ядях повече натурални храни, като зеленчуци, плодове и ядки, но все още се награждавах с моята пица и бургери през уикенда. Отказах сладките с изключение на специални поводи. За упражнения, започнах ходене из квартала всеки ден и туризъм през почивните дни. Също обиколях центъра на Атланта в хубави дни по време на обедната ми почивка. В крайна сметка се почувствах достатъчно добре, за да бягам и започнах тренировки с цел да бъде в състояние да завърша състезание на 5км.. През юли завърших първото. Тичах още няколко 5 километрови състезания, с цел да подобрявам времето си във всяко следващо. В последното ми спечелих медал за първо място в моята възрастова група. От скоро тичам на 10 километрови състезания. Очаквам с нетърпение всяко състезание и работя усилено, за да се подобрявам. Тренирам всеки ден. Някои дни за скорост, а в други дни просто ходи бързо или карам колело. В събота и неделя правя дълго бавно бягане и се насилвам да отида по-далеч всеки път. Това не винаги е лесно. През февруари отидох за две седмици в командировка и веднага качих няколко килограма. Разбрах, че няма тренировка, която може да преодолее калориите, които приемаме, ако се тъпчем на всяко хранене. Сега съм много по-отдаден на моята диета и съм в състояние действително да отслабвам дори когато съм на командировка. Открих едно добро място за тичане там и дори вземам моето колело с мен за да карам след работа. Чувствам огромно удовлетворение и гордост от постигнатото. Имам самочувствие. Толкова е хубаво семейство, приятели, съседи и колеги да коментират подобряването на външния ми вид. Публикувах няколко пъти във Facebook моята загуба на тегло и от подкрепата, която ми оказаха приятели мотивацията ми е още по-голяма. Наслаждавам се, когато някой ми казва, че аз съм го вдъхновил да отслабне. Никога в живота ми не съм се чувствал по-здрав. Моите нива на кръвно налягане и на холестерол са перфектни, и аз вече не се нуждая от лекарства. Въпреки че е скъпо, аз се радвам да пазарувам малки номера дрехи. Кръстът ми слезе с над 7 инча (18 см.). Трябваха ми нови дупки на колана. Имах нужда от свиване на верижката на моя часовник. Наскоро станах в състояние да носи панталони размер 34 и блузи размер L за първи път през последните 15 години!

снимка: huffingtonpost.com

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *