Кевин Харт – вече маратонец

И преди съм ви писал за Кевин Харт, но тогава той още не беше маратонец. През 2017-та комикът завърши Маратон Ню Йорк. Преди това той говори пред „runnersworld.com“:

„Някои от най-големите ми идеи се случват по време на моите обиколки. Мирът, който идва от бягането е идеалното време да мислиш творчески. Комедията наистина е моя живот, така че съм сигурен, че ще намеря нещо смешно през този маратон, за което да говоря.“

„Любимото ми място за бягане е където и да е и навсякъде.“

„Какво ме мотивира? Мисля, че хората действително следват приключението ми и казват: „Този Кевин ще направи това, което прави.“ Трябва да завърша за тях.

„Когато прекося финалната линия, вероятно ще кажа … Как се казва ? „О, ДА“, и ще подскоча. И после ще поседна“.

„Дори не знам каква е стената. Това няма да се случи. Това е умствено, човече. Всичко е умствено. Отбележете това“.

„Нямам стратегия за подхранване. Искам да се наслаждавам на болката на процеса, естествено. Имай предвид, сега го казвам така, но ще имам някои енергийни гелове в режим на готовност на 14 миля (22,54 км.).“

„Целта ми е да го пробягам за 3:40-3:45.“

„Не се притеснявам. Няма такова нещо. Докато изляза преди състезанието, ще се оправя“.

Макар да не постигна желаното време, Кевин успя да завърши – 4:05:06. Прочетох, че му е било доста тежко след миля 20 (32 км.), но въпреки това си е поставил цел, да бяга на още маратони.

В „Инстаграм“комикът споделя : „Маратонът е завършен, имам златен медал. Мога да зачеркна тази цел от моя списък.“

снимка: thenational.ae

Също прочетох, че все пак е имало комедия в бягането му. Актьорът Кевин Харт не беше най-популярният Кевин Харт в състезанието. Кевин Харт от Холивуд, Флорида, а не от Калифорния, бе най-популярният бегач в мобилното приложение на Маратон Ню Йорк. Известния в медиите като „другия Кевин Харт“ тичал за да отпразнува 58-ия си рожден ден.

снимка: nbcmiami.com

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *