Фланелки 2018

Дами и господа представям Ви новите ни фланелки. Те автоматично подобряват постиженията от 5 до 10 минути. Даже Стефан Станчев взе да говори за маратон под 3:30. Ако Кипчоге тичаше с такава фланелка на Монца, вече щяхме да имаме човек пробягал маратон под 2 часа. Освен това с тези фланелки изгаряте калории, дори само да стоите седнали и да гледате Шампионската лига с бира в ръка. Всичко това е чистата истина. Вярвайте ми 🙂 .

Сега сериозно. Нещата стоят долу горе, като миналите години. През последните две години, началникът на другарят Стефан Станчев ни спонсорираше (Благодарско 🙂 ). Така през 2016-та екипите ни излязоха безплатни, а през 2017-та за по 2 фланелки и 1 шорти доплатихме по 10 лв. на човек. За сега още не се знае дали тази година някой ще ни спонсорира. Ако се намерят пари, фланелките ще са или безплатни или на цена по-ниска от реалната (зависи от сумата и бройката на желаещите). Ако не се намерят, всеки ще трябва сам да си плати фланелката.

Една фланелка струва 30 лв.. (Това е цената предложена ни от производителят Сайн Спорт)

Има два варианта – с или без цип. Освен това, както виждате тази година ще можем да си изпишем имената (или който каквото си реши) на гърба на фланелката.

Следват размерите:

Ако някой иска фланелка, моля да ми пише на ruseti4a@abv.bg, като посочи размер, тип фланелка (със или без цип) и какво иска да пише на гърба на фланелката.

Краен срок за заявки 03.02.2018. По принцип и по-нататък ще е възможна заявка, но е желателно да поръчаме наведнъж.

3 Comments

 1. Кирил

  Аз се включвам в заявката с моята кауза 365 дена бягане 6 или повече км.

  Reply
 2. Велизар

  има ли ограничение в размера на надписа на гърба ? може ли да е нещо по-голямо от име, примерно “ ТИ ГОНИШ“ и удивителна (!) с размер като номер ( с мащам на футболна фланелка )

  Reply
  1. Петър Цонков (Post author)

   Няма ограничения. Може да са повече думи или по-голям шрифт.

   Reply

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *