Изабел Гулар

снимка: entretenimento.band.uol.com.br

Супер моделът Изабел Гулар (1984 г.) от Бразилия всъщност е от италиано-португалски произход. Заради кльощавото й телосложение, докато е била ученичка е търпяла подигравки и е била нарича с имена като „жираф“. Кой се смее сега ?

снимка: facebook.com

снимка: facebook.com

снимка: facebook.com

Ангел на Виктория сикрет от 2005 до 2008 г. и редовен участник в шоутата от тогава до сега. Естествено работи и с най-известните дизайнери и фотографи в света. За поддържането на фигурата си Изабел практикува различни спортове. Тя е рекламно лице на Найк и сайта на фирмата разказва как се е запалила по бягането:

„Всичко започна преди десет години, когато за първи път се преместих от Сао Пауло в Париж, за да започне кариерата ми на модел. Тази промяна не беше лесна: Не знаех езикът и семейството ми беше на хиляди километри. Започнах да тичам като начин да се справят с моята несигурност и да науча повече за Париж. Тичах по улиците, за да преодолея тези трудности и тези ежедневни бягания станаха моята мотивация. Бих могла да избера да бъде тъжна и унила или можех да направя нещо вдъхновяващо, което ще ми помогне да запълня празнотата и усещането да бъда далеч от дома. Сега упражненията и бягането са съществена част от това, което съм. Когато бягам, аз давам като приоритет себе си.

Тъй като работя под луд график, сутрешното бягане може да бъде трудно. През нощта…, няма извинение. Ако се наложи да го направя в полунощ, ще го направя. Заради работата ми, аз също пътувам много и аз тичам където и да съм. Обичам да бягам на улицата, защото мога да видя различни градове от различни ъгли – и аз не обичам повтарящи се маршрути. Ако завия надясно днес, утре ще отида наляво. За да тичаме, ние се нуждаем от силни мускули. Ето защо, в допълнение към тичането, практикувам йога, функционални и силови тренировки, пилатес и кикбокс. И аз винаги искам да пременям нещата. Ако имам интензивна тренировка днес, утре ще направя по-лесна.

Миналата пролет реших да си изведа тичането до ново ниво. Найк ме свързва с Фернанда Келер – тя е единствената жена завършила световния шампионат по триатлона Ironman в продължение на 23 поредни години! Тя не е само мой партньор в тренировките,

снимка: ego.globo.com

тя също ме подкрепи по време на двете ми последните 10-километрови състезания, едното в Лондон и съвсем наскоро „NikeWomen 10K“ в Париж. Това беше специално състезание, тъй като съвпадна с моя десетгодишен юбилей в града! Що се отнася до следващите десет години, кой знае какво ще се случи с моето тичане! Всичко, което мога да кажа е: Не се притеснявайте за резултатите – просто се забавлявайте.

снимка: ego.globo.com

снимка: revistaquem.globo.com

снимка: news.nike.com

снимка: en.vogue.fr

снимка: dailymail.co.uk

снимка: dailymail.co.uk

Тренировка с Джоан Беноит Самюелсън (олимпийска шампионка и бивша световна рекордьорка в маратона).

снимка: telegraph.co.uk

снимка: ego.globo.com

снимка: globoesporte.globo.com

снимка: globoesporte.globo.com

снимка: globoesporte.globo.com

снимка: revistaquem.globo.com

снимка: extra.globo.com

снимка: news.nike.com

снимка: fashiongonerogue.com

снимка: fashiongonerogue.com

снимка: favim.com

снимка: naludamagazine.com

снимка: riadrepresents.com

снимка: riadrepresents.com

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *