Кристина Леандро

Кристина Леандро говори за себе си пред „huffingtonpost.com“.

Как напълняхте ?

Честно казано, не мога да обвинявам някого за моето наддаване на тегло, освен себе си. Аз съм американка от мексикански произход, живееща в Тексас, където мексиканската храна е автентична и бирата е винаги студена. Израснала съм с лошите хранителните навици на семейството ми. След това отидох в колеж и напълнях още поради късните лягания, заведенията за бързо хранене, пиене – типичния колежански начин на живот. След колежа бях малко депресирана, след като не можех да си намеря работата за която бях учила. След около две години, аз имах работа в UT-Medical клон и бях обнадеждена.

Какъв беше повратният момент ?

След около четири месеца на работа в областта на здравеопазването имах собствени здравословни проблеми. Имах проблем с жлъчния ми мехур атака и в крайна сметка в болницата получих мини сърдечен удар. Това беше най-страшното чувство на света. Това ме накара да започнете да внимавам за това, което ядях. Няколко месеца по-късно бях отслабнала с около 9 кг. (20 паунда). Бях във възторг и напълно доволна. Имаше и мъж в живота ми, но нашето приятелство приключи и последните му думи към мен бяха: „Ти трябва да поработиш себе си.“ Беше опустошително за мен, но той ми каза истината, която не исках да чуя. На този ден, 10 Юни 2013, аз излязох на пистата пред горящото тексаско слънце и започнах да ходя/тичам 1610 м. (1 миля).

Как отслабнахте ?

Зарязах мазните храни, преработените храни и започнах да пия само вода и зелен чай. Само на тези промени бяха достатъчни, за да се отърва от първите 9 кг. (20 паунда). Ходех (и малко джогинг) и правих фитнес упражнения у дома гледайки ги от DVD-та. Теглото ми започна да спада малко по малко. Текущият ми план включва повече силови тренировки, но аз все тичам от време на време. Винаги ме изумява факта, че мога да пробягам 5 км. (3 мили) знаейки, че само преди година не бях в състояние да тичам дори 100 метра без спирам. Един от най-големите мотиватори за мен беше Instagram. Там следях развитието на други хора, които успешно са се справели със същите проблеми като мен. Първоначално исках да бъде „кльощава“, но сега искам да съм в добра форма. Моята цел не е размер рокля, а да бъда здрава и в добра форма.

снимка: huffingtonpost.com

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *