Шерлонда Тирус

Шерлонда Тирус разказва за себе си в „huffingtonpost.com“.

Как напълняхте ?

През целия си живот съм била със наднормено тегло. Бях с наднормено тегло като дете и когато завърших гимназията бях около 91кг. (200 паунда). Неправилното хранене и никаква активност изиграха отрицателната роля. Като по-възрастна продължавах по същият път. Бях уморена от това да съм дебела. Бях уморена от това бедрата ми да ме болят, когато седях в столовете в киносалона. Опитах се да отслабнете много пъти. Дори мислех за операцията за отслабване.

Какъв беше повратният момент ?

Дъщеря ми дойде при мен и ми каза, че иска да отслабне за бала. Казах й какво да прави, но аз не го правех. Не можех да й покажа дисциплина. Знаех, че повечето от нейното наднормено тегло е заради мен, заради начина по който съм я хранила като дете. Не исках тя да чака, докато стане на 36 за да се опита да се справи с него.

Как отслабнахте ?

Ние започнахме Bootcamp (лагер за тренировки)! Моите четири дъщери и аз се започнахме в клас по зунба. Ние тренирахме три пъти в седмицата в 5:30 часа сутринта, а понякога ходихме два пъти на ден. Никога не съм се придържа към нещо преди, но реших да опитам да се придържам към списък с храни, които моя лекар ми даде и да се упражнявам. Начинът ми на хранене се промени значително. От ядене на храна от заведенията за бързо хранене, към готвене у дома. Ядях предимно плодове, зеленчуци, пилешки гърди, пуешко и риба. Също пиех много вода. След като загубих около 27кг. (60 паунда) започнах да работя с личен треньор два дни седмично. В процеса на работа с него, аз се окуражих да започна да тичам. Завърших първия си полумаратон през октомври 2013 година. В момента работи за да стана личен треньор. Мотивирана съм да помогне на другите да видят, че упоритата работа дава резултат.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *